خواص دارچین

 

خواص دارچین

دارچین یک ادویه با ارزش و معطر است و از جمله خواص دارچین خاصیت ضد التهاب ، ضد دیابت، ضد نفخ است.

 شاخص ترین خاصیت دارچین آنتی اکسیدان آن است .

روغنی در دارچین وجود که اوژنول نام دارد وباعث رایحه لذت بخش دارچین می شود.

به دلیل داشتن ترکیبات شیمیایی موجود در آن باعث تحرک معده و روده و هضم غذا می شود.

 خاصیت ضد لخته ای آن مانع لخته شدن خون در رگها و از سکته مغزی و بیماری های عروقی جلوگیری می کند.

باعث تسکین دردهای عضلانی، کاهش تب ،کاهش فشار خون و همچنین کارایی انسولین در بدن را افزایش می دهد و قند خون را کنترل می‌کند.

یک آنتی بیوتیک قوی بوده و برای سرماخوردگی مفید است و خاصیت ضد قارچی برای دهان و دستگاه گوارش دارد .

 

ارزش غذایی دارچین

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم دارچین

کربوهیدرات ۸۱ گرم                                                 

کالری ۲۴۷ کیلو کاری                                                 

پروتئین ۴ گرم                                                         

فیبر۵۳ گرم                                                             

قند ۲/۲گرم                                                             

چربی ۱/۲۴ گرم                                                       

آهن ۴۶میلی گرم                                                     

کلسیم ۱۰۰میلی گرم                                                   

چربی ۱/۲۴ گرم                                                       

منیزیم۶۰ میلی گرم                                                 

 فسفر ۶۴ میلی گرم                                     

سدیم ۱۰میلی گرم                                                     

پتاسیم۴۳۱میلی گرم       

 ویتامین  K کا ۳۱/۲۰میکرو گرم        

  ویتامین ۶ب ۱۰ میلی گرم    

ویتامین E ای۲/۳۲ میلی گرم

 ویتامین Cسی ۶ میلی گرم

 ویتامین ۹ب یا اسید فولیک ۶ میکرو گرم

 کولین ۴ب ۱۱ میلی گرم

 نیاسن یا ویتامین ۳ب ۱/۳۳ میلی گرم   

 ویتامینA  آ    5 میکرو گرم 

  

مضرات دارچین

استفاده بیش از حد  آن باعث التهاب جوانه های چشایی می شود.

 ورم و ترک روی پوست و زخم هایی در دهان ایجاد می‌کند.

همچنین می‌تواند باعث مشکلات تنفسی شده و به دلیل اینکه رگ‌های خونی را گشاد میکند با داروهایی مثل آسپیرین می تواند مشکلاتی ایجاد کند .

 مصرف مداوم آن باعث حرارت بدن می‌شود .

افرادی که بیماری دیابت دارند و قرص متفورمین مصرف می کنند برای مصرف دارچین باید با پزشک مشورت کنند.

 حاوی ترکیبی به نام کومارین است در یک قاشق چایخوری آن ۵ میلی گرم کومارین وجود دارد نباید روزانه بیشتر از نصف قاشق چای خوری مصرف شود.

مصرف بیش از حد آن باعث سمی شدن کبد می شود همچنین با این که خاصیت ضد سرطانی دارد مصرف زیاد آن به دلیل وجود کامارین توده های سرطانی را افزایش می‌دهد.

             

 

موضوعات مرتبط

کلم بنفش

کینوا چیست؟

خواص جو دو سر

کلم بروکلی

قارچ

خواص کرفس

همین حالا این مطلب را به راحتی با دوستان خود از طریق کلید های زیر به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

میلاد روحانی

فیزولوژیست ورزشی

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کارشناس ما درخدمت شماست
Send via WhatsApp
اسکرول به بالا